1
2
3
 

Nieuws

K3 stopt ermee. Wij doken in onze archieven en vonden er deze foto van 13 jaar geleden. K3, toen nog met Kathleen, springt een gat in de lucht voor de opnames van één van hun hits... op een Kadee trampoline!

Profiteer nog tot en met 31 maart 2015 van kortingen op alle trampolines in onze online shop.

Meer info

Op 6 december organiseerde Make A Wish een speciale wensdag voor Cas uit Laakdal. Kadee mocht zijn steentje bijdragen zodat Cas zich naar hartelust kon uitleven op zijn ingebouwde trampoline. 

Trampoline springen op straat?

Als het van een aantal creatieve projectontwikkelaars afhangt, kan het binnenkort in Londen. Daar dook het plan op om de langste urban trampoline ter wereld te bouwen.

Mag onze trampoline in de winter buiten blijven? Deze tijd van het jaar is dit zowat de meest gestelde vraag aan onze klantendienst. Ook in de winter zijn er immers heel wat droge dagen waarom de kinderen zich kunnen uitleven op de trampoline.

Het geheel of gedeeltelijk inbouwen van een trampoline wint aan populariteit. De veiligheid en de mooie integratie in de tuin zijn de belangrijkste redenen om de trampoline in te bouwen in de grond. 

Een trampoline ingraven is momenteel zeer populair. Wij geven u alvast 5 redenen om te kiezen voor een inbouw trampoline.

Verder lezen.

Doctoraatsstudente Marieke De Craemer van de UGent onderzocht een steekproef van 130 kleuters en kwam tot zeer verontrustende cijfers. Volgens een nieuwe studie van de universiteit van Gent halen slechts 2 op 100 kleuters de europese norm van 3 uur fysieke activiteit per dag.

In een recent artikel op gezondheid.be wordt de link gelegd tussen meer bewegen en osteoporose voorkomen. Sporten en bewegingen waarbij het eigen gewicht moet worden gedragen, zijn het meest effectief voor de botaanmaak en -behoud. Voorbeelden zijn: wandelen, lopen, dansen en springen.

Mocht er een top 3 bestaan voor extreme sporten, zou deze er zeker in staan. Bekijk deze spectaculaire video, maar probeer het zelf niet na te doen.

Bron: De Telegraaf

Verjaardagen, sinterklaas, Kerstmis, communie, enz... Met dergelijke feestdagen wordt er heel wat geld gespendeerd aan kado's die binnen de kortste keren in de vergeethoek geraken. Daarom lanceert Kadee de geschenkomslagen.

Wat meer plezier in het dagelijks leven kan geen kwaad. Met die insteek heeft architectenbureau AZC deze brug over de Seine in Parijs ontworpen. De brug bestaat uit 3 enorme trampolines. Oversteken is optioneel. Je kunt natuurlijk ook gewoon even lekker gaan springen.

Op vrijdag 3 en zaderdag 4 augustus kwamen de trampolinegymnasten op de Olympische Spelen in Londen voor het eerst in actie. In de kwalificatiewedstrijd sprongen alle gymnasten twee reeksen waarvan 1 opgelegde en 1 vrije reeks.

De tuintrampoline scoort hoog in lijstjes van favoriet speelgoed. Kinderen vinden trampolinespringen leuk en ook ouders zien veel voordelen aan een trampoline in de tuin; de kinderen amuseren zich, ze hebben hun portie beweging en het is voor alle leeftijden.

Vandaag mocht Kadee in Oud-Turnhout als eerste onze nieuwe hond verwelkomen. Zoals beloofd tijdens de veiling in De Glazen Show op Eén, kwam Wouter Vandenhaute hem persoonlijk brengen.

In het tv-Eén-programma, “De Glazen Show”, veilen BV’s deze week persoonlijke en/of unieke stukken in het kader van Music For Life. Zo veilde Wouter Vandenhaute van Woestijnvis afgelopen maandag de bekende hond uit de generiek van het populaire tv-programma “Man Bijt Hond”.

De hele zomer lang kon je met de Vlieg van Cultuurnet op schattenjacht in heel Vlaanderen. Meer dan 12.000 kinderen vonden de schat en gaven hun code in op de website van de Vlieg. De inzet: een grote Kadee trampoline met alles erop en eraan.

Amsterdam heeft er een nieuwe sportaccommodatie bij, Europa’s eerste trampoline court. Karin Bloemen nam op 15 juni de officiële opening voor haar rekening en vertoonde haar kunsten op het unieke trampolineveld.

 

Vlaamse kinderen zitten meer dan 3 uur per dag achter een scherm. Spelconsoles en vooral Nintendo DS zijn het favoriete speelgoed . Maar klassiekers zoals bouwen met Lego en knutselen zijn enorm populair.

Gratis cataloog

Cataloog Trampolines 2013 

Bestel vandaag nog gratis onze cataloog en u vindt hem morgen in uw brievenbus.

Brochure aanvragen

Gratis levering vanaf 150 euro

Voor bestellingen tot 149 euro bedragen de verzendingskosten 19 euro. Afhaling in onze winkel is mogelijk. 

Hoe betalen?

Geen leveringen

Op volgende dagen zijn er geen leveringen mogelijk: 6 en 7 april 2015

Waarom kiezen voor trampolines.be?

  1. Meer dan 15 jaar ervaring
  2. Advies op maat
  3. Gratis levering in heel de Benelux vanaf 150 euro
  4. Ruime showroom

Partners

GLS - BPOST - OGONE

Deel deze pagina!

Schrijf in op onze gratis nieuwsbrief.