Klantenservice

Kadee is dé trampolinespecialist in België. Al meer dan 18 jaar zijn trampolines onze passie. Naast een ruim gamma aan tuintrampolines voor thuisgebruik, vindt u bij Kadee ook fitnesstrampolines voor volwassenen terug. Ook heel wat ondernemingen kiezen voor Kadee. Onze unieke trampolines voor horeca en (semi)openbaar gebruik staan ondertussen in heel België.

Kadee is:

  • Meer dan 18 jaar ervaring
  • Advies op maat
  • Leveringen in heel de Benelux
  • Ruime showroom in Oud-Turnhout
  • Grote voorraad

Tevreden klanten zijn onze trots

Wij hechten dan ook veel belang aan de kwaliteit van onze producten. Onze producten worden geselecteerd op basis van strenge normen. Op die manier kunnen wij u langere garantietermijnen bieden en worden eventuele fabrieksfouten zonder probleem hersteld of omgeruild. Ook na uw aankoop, kan u steeds bij Kadee terecht voor eventuele herstellingen of vervangonderdelen. Zo zijn we er zeker van dat u jarenlang zorgeloos kan genieten van uw aankoop.

“Meest klantgerichte KMO van Vlaanderen”

Kadee Klantvriendelijkste KMO Unizo

In 2010 werd Kadee door Unizo en door haar klanten verkozen tot “Meest klantgerichte KMO van Vlaanderen”. De resultaten van de grondige doorlichting en de uitgebreide ondervraging bij onze klanten in opdracht van de KBC & Unizo waren volgens de 4 koppige jury uitstekend. Wij zijn dan ook zeer trots op deze erkenning en willen in de eerste plaats al onze klanten bedanken voor de vele positieve reacties en de talrijke ‘doe-zo-voort’s’. 

De vele schouderklopjes zijn een welgekomen beloning voor onze inspanningen. De verkiezing van meest klantvriendelijke KMO is voor ons geen eindpunt. Er is altijd nog ruimte voor verbetering en dus zullen we blijven werken aan nog betere producten en een nog betere service. Tevreden klanten blijven onze missie!

Kadee steunt het goede doel

Kadee steunt regelmatig projecten voor het goede doel zoals Music For Life en de Belgische vereniging voor de strijd tegen mucoviscidose.

Gratis cataloog

Cataloog Trampolines 2013 

Vraag hier uw digitale cataloog van het vernieuwde gamma 2021.

Brochure aanvragen

Gratis levering vanaf 200 euro

Voor bestellingen tot 199 euro bedragen de verzendingskosten 19 euro. 
Telefonisch blijven we bereikbaar van 9u tot 18u in NL, FR, DU, EN op 014435167. 

Hoe betalen?

Waarom kiezen voor trampolines.be?

  1. Meer dan 30 jaar ervaring
  2. Advies op maat
  3. Gratis levering in heel de Benelux vanaf 200 euro
  4. Ruime showroom

Partners

GLS - BPOST - OGONE

Schrijf in op onze gratis nieuwsbrief.