Onderdelenservice

Als eigenaar van een Kadee of Jumpking trampoline bent u er zeker van dat u nog jaren bij ons terecht kan voor herstellingen of reserve onderdelen voor uw trampoline. Alle onderdelen van uw trampoline zijn apart verkrijgbaar. De meeste onderdelen voor Kadee en Jumpking trampolines zijn uit voorraad leverbaar. Zo kunnen uw kinderen snel en veilig terug trampoline springen!

Veel gestelde vragen over trampoline onderdelen

Een randkussen vervangen:

Het randkussen is één van de meest belangrijke onderdelen van uw trampoline. Een randkussen beschermt de springer tegen een eventuele val op de veren of het frame. Trampoline springen op een trampoline zonder randkussen is dan ook zeer gevaarlijk.

Randkussens zijn vervaardigd uit pvc en daarom zeer gevoelig aan UV-licht. Hierdoor kan het randkussen verkleuren en uiteindelijk stuk gaan. Om het randkussen te vervangen heeft u volgende gegevens nodig:

  1. de volledige buitendiameter van uw trampoline
  2. de lengte van de veren (voor de breedte van het beschermkussen)
Bij Kadee en Jumpking trampolines kan u uw randkussen vervangen door een origineel exemplaar. Voor trampolines van andere merken kiest u best voor een universeel randkussen.
 

Een veiligheidsnet vervangen:

Bij Kadee en Jumpking trampolines kan u enkel het net van uw trampoline (zonder de palen) vervangen. Bij schade aan veiligheidsnetten van andere merken, dient u het volledige net, inclusief palen, te vervangen.
 

Een springmat vervangen:

Kleine gaatjes in de springmat kunnen hersteld worden, zodat u niet de volledige springmat hoeft te vervangen. Moet de springmat toch vervangen worden, heeft u volgende gegevens nodig:

  1. de volledige buitendiameter van uw trampoline
  2. de lengte van de veren
  3. het aantal veren
Bij Kadee en Jumpking trampolines kan u uw springmat vervangen door een origineel exemplaar. Voor trampolines van andere merken is het zeer moeilijk om de gepaste springmat te vinden.
 

Tips voor het onderhoud van uw trampoline

Gratis cataloog

Cataloog Trampolines 2013 

Vraag hier uw digitale cataloog van het vernieuwde gamma 2021.

Brochure aanvragen

Gratis levering vanaf 200 euro

Voor bestellingen tot 199 euro bedragen de verzendingskosten 19 euro. 
Telefonisch blijven we bereikbaar van 9u tot 18u in NL, FR, DU, EN op 014435167. 

Hoe betalen?

Waarom kiezen voor trampolines.be?

  1. Meer dan 30 jaar ervaring
  2. Advies op maat
  3. Gratis levering in heel de Benelux vanaf 200 euro
  4. Ruime showroom

Partners

GLS - BPOST - OGONE

Schrijf in op onze gratis nieuwsbrief.