Veel gestelde vragen over inground trampolines

Kan elke trampoline ingegraven worden?

Ja, maar in de praktijk zal enkel een zeer degelijke trampoline het intens gebruik ervan overleven. Bij inbouw zijn vooral het randkussen en de anti-roest behandeling van de onderdelen belangrijk. Aangezien kinderen vaker op het randkussen zullen lopen, moet dit zowel onderaan als bovenaan zeer stevig zijn.

Door te kiezen voor een echte inbouwtrampoline, kan je de graafwerken beperken. Deze trampolines zijn verlaagd en voorzien van zijpanelen om het inkalven van de put te voorkomen. Zo hoeft u minder grond uit te graven en is een bekisting van de put overbodig.

Inground trampoline Kadee ingraven

De Kadee Pro Inground trampoline

Moet ik de trampoline volledig ingegraven?

Nee. Om de luchtverplaatsing te verbeteren, raden wij zelfs aan om de trampoline een 10 à 15 cm boven de grond te laten uitsteken. Ook half-inbouw is mogelijk. Een inground easy model, blijft de trampoline gewoon op de grond staan, maar onder de springmat wordt er een kuil voorzien. Om veilig te kunnen springen moet er steeds een vrije ruimte van +/- 1m zijn tussen de springmat en het diepste punt van de put.

Lees verder: Hoe een trampoline ingraven?

Is een ingebouwde trampoline veilig?

Ja. Een ingebouwde trampoline is even veilig als een gewone trampoline voorzien van een veiligheidsnet. Bijkomend voordeel is dat u geen ladder nodig heeft, wat vooral voor kleine kinderen handig is. Een veiligheidsnet is niet nodig bij een ingegegraven trampoline. Wenst u toch een veiligheidsnet te voorzien,dan kiest u best voor een semi-inground model. Deze trampolines kunnen gecombineerd worden met een snelmontage veiligheidsnet.

 

Kunnen rechthoekige trampolines ook ingebouwd worden?

Ja. Er bestaat eveneens een inbouwversie van een rechthoekige trampoline met ingekorte poten. In tegenstelling tot de ronde inbouwtrampolines is deze niet voorzien van een bekisting. De trampoline wordt geplaatst boven een rechthoekige kuil en blijft gedeeltelijk boven de grond. Meer info over deze rechthoekige inbouwtrampolines vindt u hier.

Gratis cataloog

Cataloog Trampolines 2013 

Vraag hier uw digitale cataloog van het vernieuwde gamma 2021.

Brochure aanvragen

Gratis levering vanaf 200 euro

Voor bestellingen tot 199 euro bedragen de verzendingskosten 19 euro. 
Telefonisch blijven we bereikbaar van 9u tot 18u in NL, FR, DU, EN op 014435167. 

Hoe betalen?

Waarom kiezen voor trampolines.be?

  1. Meer dan 30 jaar ervaring
  2. Advies op maat
  3. Gratis levering in heel de Benelux vanaf 200 euro
  4. Ruime showroom

Partners

GLS - BPOST - OGONE

Schrijf in op onze gratis nieuwsbrief.