De voordelen van training op een elastische minitrampoline

De minitrampoline brengt meer beweging in uw leven

Fun & eenvoud

De unieke elastische vering van de Jumpsport minitrampoline zorgt ervoor dat u zacht en harmonisch op- en neer beweegt. U wordt haast vanzelf terug naar boven gekatapulteerd zonder het subjectieve gevoel dat men zich bijzonder moet inspannen. Dit verklaart de hoge funfactor van onze trampoline. Het grote voordeel is de eenvoud van trainen op een minitrampoline. Er is geen moeite voor nodig en het kan elke dag, ook zonder sportkleding, worden uitgevoerd. Enkele minuten volstaan en men moet zich niet op een of andere speciale techniek concentreren.

Veilige en effectieve training

Dankzij de unieke techniek van de elastiekringen wordt u telkens opnieuw zacht afgeremd en dus niet plotseling hard gestopt. Vergeleken met joggen of gewone minitrampolines zijn de belastingspieken op gewrichten, tussenwervelschijven en botten veel kleiner en dus het gevaar op overbelasting zeer klein. Tegelijk is de afremfase duidelijk langer en is de training daardoor veel effectiever.

Training voor het hele lichaam

De training oefent niet alleen de spieren maar ook andere celstructuren zoals kraakbeen en tussenwervelschijven worden door het spannen en ontspannen zacht gemasseerd en van voedingsstoffen voorzien. Ook organen als de alvleesklier, de nieren, de lever worden door de trek- en duwbewegingen gestimuleerd en dus getraind. De minitrampoline biedt ook een intense evenwichtsoefening: uw voeten en evenwichtsorgaan spannen zich voortdurend in om op speelse wijze het evenwicht te behouden.

Stille training

Bij trampolines met metaalveren schuurt het metaal voortdurend tegen ander metaal. Veel gebruikers klagen dan ook over piepende geluiden tijdens de training. De elastiekvering van de Jumpsport minitrampoline is daarentegen fluisterstil en vriendelijk voor uw zenuwen en die van uw buren.

Gratis cataloog

Cataloog Trampolines 2013 

Vraag hier uw digitale cataloog van het vernieuwde gamma 2021.

Brochure aanvragen

Gratis levering vanaf 200 euro

Voor bestellingen tot 199 euro bedragen de verzendingskosten 19 euro. 
Telefonisch blijven we bereikbaar van 9u tot 18u in NL, FR, DU, EN op 014435167. 

Hoe betalen?

Waarom kiezen voor trampolines.be?

  1. Meer dan 30 jaar ervaring
  2. Advies op maat
  3. Gratis levering in heel de Benelux vanaf 200 euro
  4. Ruime showroom

Partners

GLS - BPOST - OGONE

Schrijf in op onze gratis nieuwsbrief.