Waarom een trampoline inbouwen?

Esthetiek

De trampoline is mooi geïntegreerd in uw tuin en geeft uw tuin tegelijkertijd een mooi én kindvriendelijk uitzicht. Een uitstekende combinatie waar u zeker trots op zal zijn.

Handig te onderhouden

Aangezien de trampoline een vaste plaats heeft, kan u de tuin rond de trampoline heel makkelijk aanleggen en onderhouden. Gras afrijden rondom uw ingebouwde trampoline is veel handiger, zeker als u de inbouwtrampoline rondom afwerkt met onze valbrekende rubberen tegels.

Veiligheid

De kinderen kunnen makkelijk op en af de trampoline stappen, zonder ladder en zonder uw hulp. Vriendjes die komen spelen, kleine kinderen die de trampoline op kruipen, enz. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de hoogte waarop de kinderen spelen en springen.

Privacy en burenrust

Uw kinderen (en uzelf) springen minder in het zicht van de buren omdat de springmat zich ter hoogte van uw grasperk bevindt. Dat geeft u en uw kinderen wat minder bekijks, maar ook de buren zitten rustiger op hun terras.

Nieuwe mogelijkheden

In de zomer wordt uw ingebouwde trampoline een reusachtig zonnebed waarop u heerlijk kan rusten. Uw ingebouwde trampoline vormt ook een ideale uitvalsbasis voor allerlei leuke kinderspelletjes (bijv. tikkertje, waterspelletjes, enz.).

Veel gestelde vragen over inground trampolines.

Gratis cataloog

Cataloog Trampolines 2013 

Vraag hier uw digitale cataloog van het vernieuwde gamma 2021.

Brochure aanvragen

Gratis levering vanaf 200 euro

Voor bestellingen tot 199 euro bedragen de verzendingskosten 19 euro. 
Telefonisch blijven we bereikbaar van 9u tot 18u in NL, FR, DU, EN op 014435167. 

Hoe betalen?

Waarom kiezen voor trampolines.be?

  1. Meer dan 30 jaar ervaring
  2. Advies op maat
  3. Gratis levering in heel de Benelux vanaf 200 euro
  4. Ruime showroom

Partners

GLS - BPOST - OGONE

Schrijf in op onze gratis nieuwsbrief.